Hva vi tilbyr våre sponsorer

Hva vi tilbyr våre sponsorer

Målet til Sandnes Disc Golf Klubb er å bli landets største klubb og da trenger vi deg med på laget!
Det som er viktig for oss er å ha et godt samarbeid med våre sponsorer og dette får vi igjennom å tilby gode pakker som inneholder både markedsføring, engasjement i bedriften og en nettverkingsplass.

Vi er en ung klubb og vi begynner først nå å se potensialet i Sandnes. I 2018 økte antall medlemmer med 118% og i 2019 økte vi med enda 25%. Med våre 265 medlemmer(pr. 23.08.2020) er vi en av Norges største klubber og godt på vei til å bli Norges største.

Støtte til klubben går til utbedring av banen, vedlikeholdutstyr, treningstilbud, støtte til juniorer som deltar i turneringer, premier og rekruttering av nye medlemmer.

Klubben er drevet av frivillige og har ingen ansatte. Vi har fantastiske medlemmer som stiller på dugnad og holder banen i god orden slik at alle i Rogaland har en fantastisk bane å spille på. Målet med banen er å kunne holde en internasjonal standard og arrangere internasjonale turneringer.

Kontakt oss
Ønsker dere kontakt med sponsorgruppen kan dere kontakte oss gjennom dette skjemaet eller direkte på tlf/email til Jan Magne.
Jan Magne Østebø

Jan Magne Østebø
Sponsorgruppen
Tlf: +47 911 31 629
Email: janmagne@sdgk.no