Hva vi tilbyr våre sponsorer

Sandnes parkettsliperi

Hva vi tilbyr våre sponsorer

Målet til Sandnes Disc Golf Klubb er å bli landets største klubb og da trenger vi deg med på laget!
Det som er viktig for oss er å ha et godt samarbeid med våre sponsorer og dette får vi igjennom å tilby gode pakker som inneholder både markedsføring, engasjement i bedriften og en nettverkingsplass.

Hvilken synlighet vil du som sponsor få?

Discgolf i hele verden er den idretten som har størst tilvekst. Her i Sandnes så merker vi dette veldig med over 30.000 registrerte runder og ca. 90.000 som spiller på banen for sosialt samvær. Du som sponsor blir sett av over 120.000 hvert år. I tillegg arrangeres det store konkurranser hvert år med mange tilreisende og tilskuere. Dette gir våre sponsorer en fantastisk markedsførings mulighet. Og du støtter en klubb lokalt som bidrar til nærmiljøet. Bli med på laget!


Sponsorpakker i fra 5000 kr.

Støtte til klubben går til utbedring av banen, vedlikeholdsutstyr, treningstilbud, støtte til juniorer som deltar i turneringer, premier og rekruttering av nye medlemmer.

Klubben er drevet av frivillige og har ingen ansatte. Vi har fantastiske medlemmer som stiller på dugnad og holder banen i god orden slik at alle i Rogaland har en fantastisk bane å spille på. Målet med banen er å kunne holde en internasjonal standard og arrangere internasjonale turneringer.

Kontakt oss
Ønsker dere kontakt med sponsorgruppen kan dere kontakte oss gjennom dette skjemaet eller direkte på tlf/email til Jan Magne.
Jan Magne Østebø

Jan Magne Østebø
Sponsorgruppen
Tlf: +47 911 31 629
Email: styret@sdgk.no

Caroline Egeland

Caroline Selnes
Sponsorgruppen
Tlf: +47 924 10 978
Email: styret@sdgk.no