Junior

Junior

Disc golf er en voksende sport for alle aldre over hele verden  og det er noe som merkes i Norge også.
Vi i Sandnes Diskgolfklubb ønsker at flere juniorspillere(under 18 år) blir aktive i sporten og ønsker å delta på arrangementer.
Juniorspillere er velkomne til å delta på alle sportslige arrangementer i regi av Sandnes Diskgolfklubb, fra treninger til turneringer.

I 2021 mottok vi støtte i fra Sparebanken Vest til våre juniorer, dermed får alle våre juniormedlemmer delta gratis i turneringer arrangert av klubben i 2022, i tillegg til organisert trening og godt budsjett for reisestipend.

I den første PDGA-turneringen på banen i 2022 var det hele 10 juniorer meldt på og vi håper på enda flere i løpet av sesongen.

Styret, SDGK

Sandnes Diskgolfklubb har som mål å øke antall juniorspillere. Med flere spillere kan vi tilpasse treninger og turneringer mer til aldersgruppene.
For at flere unge skal ha muligheten til å være med, så kan juniorspillere søke om å få dekket utgifter til turneringer, treninger osv.

Bli juniormedlem og få:

  • Mulighet til å bli med på gratis organisert trening i 2022
  • Delta gratis på turneringer i regi av klubben i 2022
  • Alle fordeler som resten av medlemmene har, les mer her.
  • Mulighet til å motta reisestipend

Søknad om støtte

Ønsker du å søke støtte til turnering eller et arrangement? Vi i Sandnes Diskgolfklubb tilbyr reisestipend til juniorer slik at dere skal få en lettere start i denne sporten. Vi satser på juniorer!

Juniorer

Turneringer

Skal du som junior og under 12 år være med i en PDGA-turnering (les mer om arrangementer her) så må du ha med deg en ledsager/forelder over 18 år som kan være med deg å hjelpe.
Ta kontakt med Jan Magne i styret for mer informasjon. Du vil bli tatt godt vare på av de som driver turneringene eller andre i klubben som reiser til samme turnering som deg.

Møt et medlem

Navn: Tobias H. Schjølberg
Favorittdisk: Cloud breaker 2
Spilt disc golf siden: april 2020
Hvorfor jeg spiller: Jeg spiller fordi jeg syntes det er kjekt å kaste sammen med venner å ha det gøy med sporten,

det er også en fin måte å komme seg ut i naturen på.

sjekk ut #discgolfkids på instagram