Junior

Junior

Disc golf er en voksende sport for alle aldre over hele verden  og det er noe som merkes i Norge også. Vi i Sandnes Disc Golf Klubb ønsker at flere juniorspillere(under 18 år) blir aktive i sporten og ønsker å delta på arrangementer. Juniorspillere er velkomne til å delta på alle sportslige arrangementer i regi av Sandnes Disc Golf Klubb, fra treninger til turneringer.

Skal du som junior(under 18 år) være med i en PDGA-turnering(link til beskrivelse) så må du ha med deg en ledsager/forelder over 18 år som kan være med deg å hjelpe. Ta kontakt med Jan Magne i styret for mer informasjon. Du vil bli tatt godt vare på av de som driver turneringene eller andre i klubben som reiser til samme turnering som deg.

Henrik Østebø er den eldste junioren i SDGK og har spilt i over 3 år. Han deltar på turneringer rundt i Norge, inkludert NM. I 2020 ble han også kvalifisert til å delta i VM, dessverre ble dette avlyst pga. Covid-19 pandemien. Han sier at det største grunnen til at han spiller disc golf er at han kan spille en «casual» runde med venner og familie, og neste gang delta på store turneringer og lære fra de beste i landet.

Sandnes Disc Golf Klubb har som mål å øke antall juniorspillere i 2020. Med flere spillere kan vi tilpasse treninger og turneringer mer til aldersgruppene. For at flere unge skal ha muligheten til å være med så kan juniorspillere søke om å få dekket utgifter til turneringer, treninger osv.

Søknad om støtte

Ønsker du å søke støtte til turnering eller et arrangement? Vi i Sandnes Disc Golf Klubb tilbyr støtter til juniorer slik at dere skal få en lettere start i denne sporten. Vi satser på juniorer!

Juniorer

Møt et medlem

Navn: Henrik Østebø
Favorittdisk: World fra Westside Disc
Spilt disc golf siden: sommeren 2015
Hvorfor jeg spiller: Jeg spiller på grunn av det er en fin måte å komme seg ut

og treffe venner og å være i aktivitet.

sjekk ut #discgolfkids på instagram