Vær med å støtt klubben

Vær med å støtt klubben

Det er flere måter vi alle kan støtte klubben på i hverdagen, ikke bare igjennom dugnad og arrangementer.
Vi er heldige i dag at det er flere ordninger som gjør at vi kan få bidrag til klubben, igjennom medlemmene våre, uten direkte donasjoner.

Alle bidrag går til:

  • Vedlikehold av banen
  • Arrangementer for våre medlemmer
  • Bygging av nye baner
  • Utvikling av våre medlemmer
grasrotandelen

Om Grasrotandelen

Sandnes Disk Golf Klubb er en del Norsk Idrettsforbund, under NAIF og er drevet at frivillige. Støtten klubben får fra grasrotandelen går til å vedlikeholde og oppgradere Sandnes Disk Golf Park.

Vi setter pris på alle som har muligheten til å støtte klubben og videreutvikling av sporten i vår region.

Hele Norsk Tippings overskudd går til samfunnsnyttige formål. Grasrotandelen gir deg som spiller mulighet til å være med og bestemme hva noe av overskuddet skal gå til. Du kan selv velge hvilket lag eller forening som skal få et beløp tilsvarende sju prosent av din spilleinnsats.
Det vil si at dersom du spiller Lotto for hundre kroner, går sju kroner til din grasrotmottaker. Og best av alt; din innsats, premie eller vinnersjanse vil ikke reduseres! (Fra norsk-tipping sin nettside)

Om Spire

Spire er et fordelsprogram der det går kickback til både deg og oss. Det er enkelt å komme i gang: du laster ned Spire, velger oss som hjertesak og handler hos bedriftene i Spire. Når du betaler går det automatisk kickback som fordeles likt mellom deg og oss, du trenger ikke foreta deg noe. Spire er selvsagt gratis, og du betaler ikke noe ekstra når du handler.

Du får fordeler både i fysisk butikk og nettbutikker. Fordelen varierer fra bedrift til bedrift, du kan lese mer under hver enkel fordel i appen.