Teambuilding

Teambuilding

Teambuilding hos oss er et fantastisk samlingspunkt for bedrifter, skoler, foreninger og grupper. Her får en være aktive sammen og samarbeide om å motivere kollegaer, medelever og medlemmer. Vi tilbyr et samlingspunkt for alle andre hvor en samler for et godt lag med frisbeekasting.

Hos oss kan dere oppleve et skreddersydd program for deres gruppe, der vi blant annet tilrettelegger og forenkler banen. Vi går igjennom all nødvendig informasjon alt fra teknikker, spillet, til god HMS. Vi prøver å tilrettelegge det slik at hver gruppe har en instruktør i gruppen sin som er behjelpelig gjennom hele runden, samt oppdaterer live resultater. Vi avholder teambuilding i fra 01. april til 30. september hvert år.

Velger du teambuilding hos SDGK, så får en topp kvalitet og valuta for pengene. Dette er en opplevelse for livet, som bringer mye glede til din gruppe. Opplev instruktører som er flinke i å lære i fra seg og gir kontinuerlig oppfølging. Målet er å gjøre det så kjekt og interessant at dere ønsker dere tilbake.

Husk at vi tilbyr teambuilding inkludert i flere av våre sponsorpakker! Les mer her.

PS: Onsdager spiller klubben ukesgolfer. Denne dagen vil det ikke være mulig å bestille teambuilding.

Priser og bestilling

En teambuildingsdag består av følgende:

  • Alle deltakere får låne en disk å spille med. Man kan alternativt bestille inklusiv en disk som man får til odel og eie.
  • Introduksjon og gjennomgang av spillet, regler samt noen tips og triks.
  • Etter introduksjon spiller vi en enkel runde, slik at alle får muligheten til å kjenne på konkurranselysten.
  • Premiering til topp 3 kan bestilles.

Priser

  • 300 kr pr. deltaker / 450 kr pr. deltaker med disk inkludert
  • 150 kr. pr. premie, for premiering til topp 3

Grupperabatter

  • Over 15 spillere: 275 kr. pr. deltaker / 425 kr. pr deltaker med disk inkludert
  • Over 25 spillere: 250 kr. pr. deltaker / 400 kr. pr deltaker med disk inkludert

Ta kontakt på styret@sdgk.no for bestilling til din gruppe.

Her har vi Kjell Haver Regnsskapsservice AS som har sponsorpakke Ace.Dette innebærer at de får teambuilding som er innebygd i sponsorpakken. Her er vi så heldige og har med oss vår sponsor Aase Media AS til på filme.