Teambuilding

Teambuilding

Teambuilding hos oss er et fantastisk samlingspunkt for bedrifter, skoler, foreninger og grupper. Her får en være aktive sammen og samarbeide om å motivere kollegaer, medelever og medlemmer. Vi tilbyr et samlingspunkt for alle andre hvor en samler for et godt lag med frisbeekasting.

Hos oss kan dere oppleve et skreddersydd program for deres gruppe, der vi blant annet har tilrettelagt en mindre bane tilpasset din gruppe sitt nivå. Vi går igjennom all nødvendig informasjon alt fra teknikker, spillet, til god HMS. Vi prøver å tilrettelegge det slik at hver gruppe har en intruktør i gruppen sin som er behjelpelig gjennom hele runden, samt oppdaterer live resultater.

Velger du teambuilding hos SDGK, så får en topp kvalitet og valuta for pengene. Dette er en opplevelse for livet, som bringer mye glede til din gruppe. Opplev instruktører som er flinke i å lære i fra seg og gir kontinuerlig oppfølging. Målet er å gjøre det så kjekt og interessant at dere ønsker dere tilbake.

Husk at vi tilbyr teambuilding inkludert til alle våre sponorer!

PS! Grunnet Koronasituasjonen, vil vi minne på at vi praktiserer minimum 1 meter avstand mellom alle deltakere. Restiksjoner mhp. til størrelse på grupper under spill kan også være nødvendig, ihht. anbefalinger fra FHI og NIF/NAIF.

Priser og bestilling

En teambuildingsdag består av følgende:

  • Alle deltakere får låne en disc å spille med. Man kan alternativt bestille inklusiv en disc som man får til odel og eie.
  • Introduksjon og gjennomgang av spillet, regler samt noen tips og triks.
  • Vi spiller så en runde på 12 hulls oppsett på banen. Premiering til topp 3 deltakere.

Priser

  • 300 kr pr. deltaker / 450 kr pr. deltaker med disc inkludert

Grupperabatter

  • Over 10 spillere: 275 kr. pr. deltaker / 425 kr. pr deltaker med disc inkludert
  • Over 20 spillere: 250 kr. pr. deltaker / 400 kr. pr deltaker med disc inkludert

Ta kontakt på teambuilding@sdgk.no for tilbud til din gruppe.