Ladies day – powered by Aceshop

Ladies day – powered by Aceshop

Ladies day har nå blitt en stor tradisjon for oss i Sandnes, da vi har gått i fra 10 damer i 2018 til 59 damer i 2021 og arrangerer for 5 år på rad – for en reise!
Dette er en dag der ALLE kan være med å få prøvd ut Verdens kjekkeste sport. Har du spillet en stund, har du ALDRI prøvd, prøvd et par ganger eller rett og slett vil være sosial. Ja da er dette dagen for deg! 

Du vil bli lært i teknikk og vi spiller en liten turnering (vi setter om en enklere utgave av banen). Liten matbit, pust i bakken har vi jo og selvfølgelig premier til ikke bare til vinnerne😊 
Kom å vær sosial og lær masse av våre fantastiske damer i Sandnes Disc Golf Klubb. Følg med på våre facebooksider for mer oppdatering om arrangementet.

Ladies day 2022 – Powered by Aceshop

I samarbeid med vår hovedsamarbeidspartner Aceshop ønsker Sandnes Discgolf klubb å invitere ALLE damer, uansett alder og nivå til Sandnes Discgolfpark søndag 21. august.

I år er dette et gratis arrangement hvor vi ønsker å invitere dere til å bli kjent med den flotte sporten, og ikke minst for en sosial begivenhet.
Vi sørger også for at dere som allerede er kjent med sporten også får en begivenhetsrik dag, med opplæring til deres nivå.

I år ser vi behov for å sette en maksgrense på 60 personer, for å kunne tilby en kjekk opplevelse for alle.
Husk dermed å meld dere på i god tid på arrangementet slik at vi vet hvem som kommer, i forhold til mat og antall trenere. Meld deg på her.

Følg meg på oppdateringer og program for dagen via eventet vårt på Facebook.

Ladies Day 2020
Ladies day 2019
Ladies day 2019

Ladies day 2018
Ladies day 2018

Sjekk ut instagram #discgolf4women #discgolfgirls #PDGAwomen