Arrangement

Arrangement

Følgende kommende arrangement er for øyeblikket registrert i DiscGolfMetrix. Les mer på våre undersider om faste arrangementer vi holder i løpet av året.

There are currently no events available

Sandnes Disc Golf Klubb arrangerer flere typer arrangementer i løpet av ett år. Vi holder treninger på vinteren og turneringer i sesongen.

Treningene som blir gjennomført er innetrening med putting/putteliga, så trener vi ute på fotball bane hvor vi trener på teknikk kasting osv.

En turnering er en organisert konkurranse som kan foreløpe over flere runder. I disc golf er turneringer hovedsaklig arrangert av disc golf klubber, men kan også arrangeres av private/bedrifter. Spillere vil spille i egne klasser basert på rating etter discgolfmetrix eller PDGA (se spesifikk informasjon til hvert arrangement). I disc golf er det tradisjon at i første runde spiller man i tilfeldige grupper. Noen arrangementer kan koste penger, mens andre er gratis.

Ved deltakelse i de fleste norske turneringer må en være medlem i en klubb som er tilknyttet NAIF eller utenlandske organisasjoner. Informasjon om dette vil du finne ved hvert arrangement.

Arrangementer i regi av SDG vært år:

I tillegg til disse lokale turneringene så blir det vært år organisert Vest Kyst Tour, Norges Mesterskap(NM) og Norges Cup.

Vestkyst Tour er en turnering som går over 6-8 runder som blir spilt hos forskjellige diskgolf klubbene på Vestlandet. Denne turneringen er et samarbeid mellom klubbene, men det er Stormkast som står i spissen for arrangementet. Det er en tradisjon at SDG arrangerer en runde vært år. I 2019 og 2020 arrangerer SDG en runde på Ølberg samme helg i tillegg. En runde går over omganger på en dag og er en PDGA C-tier. Turneringen er delt opp i syv klasser, basert på rating, alder og kjønn. Denne turneringen er for alle nivåer og alle deltakere må være medlem i en klubb for å kunne delta. Les mer om denne turneringen på: https://vestkysttouren.no/

Norges Cup blir arrangert på forskjellige baner hvert år over fem runder. SDG har vært med å arrangere Norges Cup to år, både i 2018 og 2019. Turneringen går over to runder på to dager og bringer folk fra hele landet. Turneringen er delt opp i fem klasser, basert på rating, alder og kjønn. Denne turneringen er lagt opp for pro/am-klassene og det er påmeldingfaser. Det er vinnere for hver runde og sammenlagt vinner. Dette er en PDGA B-tier turnering. I denne turneringen må alle deltakere være medlem av en klubb i tillegg til å ha gyldig spillerlisens. Turneringen er et samarbeid mellom NAIF og klubbene.

Norges Mesterskap arrangeres årlig, over fire runder i løpet fire dager og bringer folk sammen fra hele landet. Turneringen er delt opp i fem klasser, basert på rating, alder og kjønn. Denne turneringen er lagt opp for pro/am-klassene og det er påmeldingfaser. I denne turneringen er det en vinner i hver klasse og er den gjeveste turneringen å vinne i Norge. Dette er en PDGA B-tier turnering. I denne turneringen må alle deltakere være medlem av en klubb i tillegg til å ha gyldig spillerlisens. Turneringen er et samarbeid mellom NAIF og klubbene.

I Europa er blir det også arrangert Europa-tour og Europa mesterskap hvert år.

Artikler

Ukesgolf starter opp igjen

Etter samarbeid med NAIF – seksjon disksport starter vi opp med ukesgolf allerede nå. Det vil være strengere regler og…
Les mer

Tidligere Arrangemet

Lista viser de 10 siste arrangementene som er spilt på banen. Merk at dette ikke nødvendigvis er arrangement i regi av Sandnes Disc Golf Klubb, men også inkluderer runder arrangert i privat regi.

There are currently no events available