Arrangement

Arrangement

Følgende kommende arrangement er for øyeblikket registrert i DiscGolfMetrix. Les mer på våre undersider om faste arrangementer vi holder i løpet av året.

There are currently no events available

Sandnes Disc Golf Klubb arrangerer flere typer arrangementer i løpet av ett år. Vi holder treninger på vinteren og turneringer i sesongen.

Treningene som blir gjennomført er innetrening med putting/putteliga, så trener vi ute på fotball bane hvor vi trener på teknikk kasting osv.

En turnering er en organisert konkurranse som kan foreløpe over flere runder. I disc golf er turneringer hovedsaklig arrangert av disc golf klubber, men kan også arrangeres av private/bedrifter. Spillere vil spille i egne klasser basert på rating etter discgolfmetrix eller PDGA (se spesifikk informasjon til hvert arrangement). I disc golf er det tradisjon at i første runde spiller man i tilfeldige grupper. Noen arrangementer kan koste penger, mens andre er gratis.

Ved deltakelse i de fleste norske turneringer må en være medlem i en klubb som er tilknyttet NAIF eller utenlandske organisasjoner. Informasjon om dette vil du finne ved hvert arrangement.

Arrangementer i regi av SDG hvert år:

I tillegg til disse lokale turneringene så blir det vært år organisert Vest Kyst Tour, Norges Mesterskap(NM) og Norges Cup.

Vestkyst Tour er en turnering som går over 6-8 runder som blir spilt hos forskjellige diskgolf klubbene på Vestlandet. Denne turneringen er et samarbeid mellom klubbene, men det er Stormkast som står i spissen for arrangementet. Det er en tradisjon at SDG arrangerer en runde vært år. I 2019 og 2020 arrangerer SDG en runde på Ølberg samme helg i tillegg. En runde går over omganger på en dag og er en PDGA C-tier. Turneringen er delt opp i syv klasser, basert på rating, alder og kjønn. Denne turneringen er for alle nivåer og alle deltakere må være medlem i en klubb for å kunne delta. Les mer om denne turneringen på: https://vestkysttouren.no/

Norges Cup blir arrangert på forskjellige baner hvert år over fem runder. SDG har vært med å arrangere Norges Cup to år, både i 2018 og 2019. Turneringen går over to runder på to dager og bringer folk fra hele landet. Turneringen er delt opp i fem klasser, basert på rating, alder og kjønn. Denne turneringen er lagt opp for pro/am-klassene og det er påmeldingfaser. Det er vinnere for hver runde og sammenlagt vinner. Dette er en PDGA B-tier turnering. I denne turneringen må alle deltakere være medlem av en klubb i tillegg til å ha gyldig spillerlisens. Turneringen er et samarbeid mellom NAIF og klubbene.

Norges Mesterskap arrangeres årlig, over fire runder i løpet fire dager og bringer folk sammen fra hele landet. Turneringen er delt opp i fem klasser, basert på rating, alder og kjønn. Denne turneringen er lagt opp for pro/am-klassene og det er påmeldingfaser. I denne turneringen er det en vinner i hver klasse og er den gjeveste turneringen å vinne i Norge. Dette er en PDGA B-tier turnering. I denne turneringen må alle deltakere være medlem av en klubb i tillegg til å ha gyldig spillerlisens. Turneringen er et samarbeid mellom NAIF og klubbene.

I Europa er blir det også arrangert Europa-tour og Europa mesterskap hvert år.

Artikler

Tidligere Arrangemet

Lista viser de 10 siste arrangementene som er spilt på banen. Merk at dette ikke nødvendigvis er arrangement i regi av Sandnes Disc Golf Klubb, men også inkluderer runder arrangert i privat regi.

There are currently no events available