Sandnes Cup 1

Årets første Sandnes cup er historie! I Nydelig vårvær kunne vi invitere til 2 turneringer på 2 dager. En dag for MPO, MP40, MP50 og MJ18 og en dag for FPO, FA, Novice og FJ18. Første turnering var lørdag og vi hadde hele 66 deltakere, mens det på søndag var 50 deltakere. Spesielt kjekt å se at det var hele 13 damer på start!

Lørdagens resultater var som følger:

I MPO var det Espen Bernhardsen som stakk av med seieren etter å ha endt på -10 totalt. På andre plass fulgte Øyvind Ulset med -6 og Marcus Ånonsen to tredjeplassen etter -3 totalt.

Freddy Haugen var dagens beste i klassen MP40 med en totalscore på par, andreplassen tok Torbjørn Iversen med +3 og tredjeplassen gikk til Kenneth Enoksen med +4.

I MP50 gikk førsteplassen til Even Jørgensen som tok seieren med en totalscore på +5 foran Gunnar Mæhle og Atle Lundegaard på hhv +7 og +9.

I juniorklassen var det Tobias Hjorteland Schjølberg som var sterkest og vant med en score på -2 totalt. Bak han fulgte Magnus Tovslid foran Nicolai Hagen på hhv +4 og +6.

CTP for MPO/MJ18 på hull 14 gikk til:

CTP for MP40/MP50 på hull 4 gikk til:

LP for alle klassene på hull 4 gikk til:

Søndagens resultater var som følger:

I FPO var det Virgi Sokk som tok hjem seieren etter +9 totalt, foran Yngvild Sudmann og Lene Skålevik.

I FA var Andrea Pedersen den sterkeste og tok seieren med en score på +10, bak henne fulgte Julie Tengs på +18 og Cathrine Bjerklund på +25.

I Novice var det til slutt Jørgen Skadsem som tok hjem seieren med en score på -6 foran Olav Hjellup og Andre Karlsen på hhv -5 og -4.

CTP for damene på 2. kast hull 9 gikk til:

CTP for novice på hull 8 gikk til:

LP for alle på hull 4 gikk til:

Dette var en god start på sesongen og erfaringene med å dele Sandnes cup over 2 dager er så langt gode! Vi ser frem til en aktiv og sosial sesong.

Premier:

Pengepremier vil bli utbetalt i løpet av uka.

Gavekort kan hentes på Aceshop på onsdag 8/3-2023 (tilreisende vil få disse på mail)