Klubbmesterskap 2022 – oppsummering

Søndag 11/09/2022 møttes 93 deltakere opp for å kjempe om tittelen klubbmester i nydelig discgolf-vær. Klubben skulle kåre 2 nye klubbmestere en i herreklassen og en i dameklassen.

Runde 1 gikk over den åpne og lettere layouten på banen og det var flere sterke runder som ble spilt. Espen Bernhardsen tok ledelsen med -11, tett fulgt av Marcus Ånonsen på -10. Bak der var det Egil Sætren, Nicolai Hagen og Kristoffer Messmer som delte 3. plassen på -8. Bak her var det tett som hagl og det var klart for en spennende 2. runde!

På damesiden var Mörk Maronsdóttir som startet best og tok en klar ledelse etter runde 1. Med en score på +5 hadde hun en ledelse på hele 6 kast til Yngvild Sudmann på +11 og ytterligere 3 kast til Pernille Røberg på 3. med +14.

I pausen ble det servert god pizza fra Bankers og noe god drikke fra Tørst, i tillegg til at det ble organisert konkurranser i putting og lengste kast. Marcus Ånonsen gikk av med tittelen puttekongen mens det var Lene Skålevik som ble årets puttedronning. Klubbens lengste kastere viste seg å være Mikal Håland og Pernille Røberg med imponerende lange kast.

Menn

Etter pausen var det klart for en spennende og avgjørende runde på den mer krevende layouten som består av mer skog og lengre kast. I open fortsatte kampen mellom Marcus og Espen og det var jevnt helt til siste hull, hvor Marcus hadde ett kasts ledelse på Espen. Begge spilte hullet på par og Marcus tok seieren hjem med -17 totalt! På tredjeplass var det delt mellom Kristoffer Messmer og junioren Nicolai Hagen som endte på -13.

Dame

I dameklassen skulle det vise seg at den store og trygge ledelsen til Mörk ikke var så trygg, Yngvild spilte solid og hadde sjansen til å ta igjen Mörk men en kjedelig 8 på hull 11 gjorde at Mörk kunne sikre seieren med ett kasts margin på siste hullet. Mörk Maronsdóttir endte til slutt på +26, mens Yngvild endte på +27, tredjeplassen gikk til Lene Skålevik på +31.

Junior

  1. plass Nicolai Hagen (-13)
  2. plass Tobias Hjorteland Schjølberg (-7)
  3. plass Sebastian Tønnesen Lundberg (-6)

Master

  1. plass Morten Lerstøl (-7)
  2. plass Jan Tore Bakken (-6)
  3. plass Even Jørgensen (-3)

Novice

1 plass Lars Arne Dahl (+5)
2 plass Kristian Lea (+6)
2 plass Jacob Hansen (+6)

Etter runden var det felles premieutdeling av diverse premier som CTP, LP og diverse andre morsomme premier. I tillegg til at pallene for de forskjellige klassene fikk sin heder og ære!

LP og CTP

CTP og LP var sponset av Bankers pizza, Sandnes Parkettsliperi, Kjell Haver Regnskap og Eie & Fjermestad. I tillegg fikk klubben gode rabatter på premier i fra Aceshop.

Sandnes parkettsliperi

Takk for en fantastisk sesong så langt! Følg med på klubbens sin medlemsgruppe på facebook for informasjon om eventer i off-season.

Klubben gratulerer til klubbmestrene Marcus Ånonsen og Mörk Maronsdóttir som stolt kan bruke tittelen det neste året! 

Hilsen
Styret
SDGK